Torpa Tips och Trav: Ett framgångsrikt spelombudslag i Vänersborg

I Vänersborg, på Tegelbruksvägen 2, finns ett spelombudslag som har blivit synonymt med framgång och spännande spelupplevelser. Torpa Tips och Trav har blivit en stolt representant för andelsspel inom Svenska Spel och ATG. Laget har inte bara byggt en stark lokal närvaro, utan de har också lyckats attrahera spelentusiaster från hela Sverige, tack vare sin imponerande vinnarhistorik och engagerade spelgemenskap.

ATG butiken Torpa Tips och Trav vid Hemköp i Vänersborg

För den som är intresserad av att följa Torpa Tips och Trav på närmare håll, har laget skapat två informativa webbplatser: tipsklubben.se och travklubben.se. Där kan man få mer information om varje spelläggare, vilka andelsspel som är på gång och ta del av nyheter och analyser för att göra mer informerade val när det gäller spel. Det här är ett bevis på lagets engagemang för att inte bara maximera vinstchanserna utan också skapa en givande och social plattform för alla sina medlemmar och följare.

Torpa Tips och Travs vinsthistorik

Vinsthistoriken för Torpa Tips och Trav talar för sig själv. Här är några av deras mest imponerande vinster:

 1. 28/6: 130 560 kr. 13 056/andel på Torpas 2 Spikar på Europatipset. 13 rätt.
 2. 2/1 2021: 120 160 kr. 11 739/andel på Pappa Lipovac på Stryktipset. 13 rätt.
 3. 20/1 2021: 290 220 kr x 2. 28 623/andel på Bröderna Lipovac Stora på Europatipset. 13 rätt.
 4. 2/10 2021: 77 332 kr. 12 888 kr/andel på Bosse Peterssons Stora på Stryktipset. 13 rätt.
 5. 15/5 2022: 243 568 kr. 30 208 kr/andel på HPs R-system på Europatipset. 13 rätt.
 6. 6/6 2022: 109 060 kr. 10 763 kr/andel på HPs Hattrick på Europatipset. 13 rätt.
 7. 9/9 2022: 133 090 kr. 13 166 kr/andel på HPs Hattrick på Europatipset. 13 rätt.
 8. 9/11 2022: 129 592 kr. 15 798 kr/andel på HPs Hårda på Europatipset. 13 rätt.
 9. 14/1 2023: 127 896 kr. 15 828 kr/andel på Bara ÅTTA är med på Stryktipset. 13 rätt.

Med sådana imponerande vinster är det inte svårt att förstå varför Torpa Tips och Trav är ett av de mest framgångsrika andelsspelagen i Sverige. Deras erfarna och kunniga spelläggare har visat sig vara mästare på att analysera och välja rätt spikar, vilket har resulterat i många 13-rätters vinstkuponger. Stryktipset och Europatipset har varit deras jaktmarker, och med 53 13-rätters på Stryktipset och hela 91 på Europatipset har de visat en otrolig förmåga att plocka rätt matcher vecka efter vecka.

Spelläggarna hos Torpa Tips och Trav

Laget är känt för sin mångfald av spelläggare, alla med olika expertis och strategier. Detta gör att Torpa Tips och Trav kan erbjuda sina medlemmar en bred uppsättning av andelsspel för olika smaker och preferenser. Oavsett om du föredrar Stryktipset, Europatipset eller något annat spel, finns det en stor chans att hitta rätt kupong hos detta dynamiska och framgångsrika spelombudslag.

En av de styrkor som utmärker Torpa Tips och Trav är deras engagemang för att vara mer än bara ett spelombudslag. De har skapat en gemenskap av spelentusiaster som delar sina strategier och erfarenheter, vilket gör att även de som är nya på spelområdet kan dra nytta av deras kunskap. Att vara en del av Torpa Tips och Trav är inte bara ett sätt att öka sina vinstchanser, det är också ett sätt att vara en del av en spännande och social gemenskap.

Bakom den imponerande framgången hos Torpa Tips och Trav i Vänersborg finns ett team av dedikerade spelläggare som utgör hjärtat och själen i lagets verksamhet. Dessa individer är inte bara erfarna spelare, utan också experter inom olika spelformer och strategier. Här är en närmare titt på några av spelläggarna som har bidragit till lagets framgång:

 1. Pappa Lipovac: Med imponerande 13-rätters vinster på Stryktipset har Pappa Lipovac visat sig vara en mästare när det gäller att välja rätt matcher. Hans strategiska insikter och noggranna analyser har resulterat i flera stora utbetalningar och har gjort honom till en betydande tillgång för Torpa Tips och Trav.
 2. HP (Hans Petersson): HP har skapat flera vinnande system och har enastående skicklighet när det gäller Europatipset. Med flera 13-rätters vinster på sitt namn har HP visat att han har fingertoppskänsla för att välja de rätta lagen och spikarna.
 3. Bröderna Lipovac: Denna dynamiska duo har visat en imponerande känsla för att plocka rätt matcher på Europatipset. Deras gemensamma ansträngningar har lett till dubbla 13-rätters vinster och en betydande ekonomisk framgång för Torpa Tips och Trav.
 4. Joakim Olsson: Med hela 17 spel i sin portfölj, har Joakim Olsson visat att han är en mångsidig och erfaren spelläggare. Hans många framgångsrika spel visar att han har en bred kunskap om olika spelformer och en förmåga att anpassa sig till olika spelområden.
 5. Mario Lipovac: Mario Lipovac har visat sig vara en av de mest produktiva spelläggarna inom laget med hela 17 framgångsrika andelsspel. Hans expertis sträcker sig över olika speltyper och har gett honom ett rykte som en pålitlig källa för vinnande spikar och kuponger.
 6. Daniel Söderbäck: Med hela 35 framgångsrika andelsspel under sitt bälte är Daniel Söderbäck en av de mest produktiva spelläggarna inom Torpa Tips och Trav. Hans omfattande erfarenhet och expertis sträcker sig över olika spelformer, och han har upprepade gånger visat sig vara en värdefull tillgång för laget.
 7. Joakim Rosenhed: Joakim Rosenhed har varit en pålitlig spelläggare med 8 framgångsrika andelsspel. Hans förmåga att identifiera värde och spika rätt matcher har bidragit till flera imponerande 13-rätters vinstkuponger.
 8. Mikael Quist: Med hela 17 framgångsrika andelsspel har Mikael Quist visat sig vara en kunnig och mångsidig spelläggare. Hans expertis sträcker sig över olika spelformer och har hjälpt till att locka en bred publik till Torpa Tips och Trav.
 9. Marie Liljedahl: Marie Liljedahl är en av de kvinnliga spelläggarna inom laget och har en vinnande hand när det gäller att välja de rätta matcherna. Hennes skickliga analyser och spikar har resulterat i flera framgångsrika vinstkuponger.
 10. Mattias Karlsson: Med hela 21 framgångsrika andelsspel har Mattias Karlsson visat en oöverträffad förmåga att plocka rätt matcher. Hans kunskap och erfarenhet har gjort honom till en central figur inom Torpa Tips och Trav.
 11. Robert Lipovac: Robert Lipovac har bidragit med 4 framgångsrika andelsspel och har visat en skarp förmåga att välja de mest lovande matcherna på kupongen. Hans erfarenhet och expertis har varit en nyckelfaktor i lagets framgång.
 12. Thomas Oskarsson: Thomas Oskarsson har skapat 7 framgångsrika andelsspel och har visat sig vara en pålitlig spelläggare. Hans noggranna analyser och välgenomtänkta spikar har resulterat i flera imponerande vinstkuponger.

Sammanfattningsvis är Torpa Tips och Trav i Vänersborg ett utmärkt exempel på vad engagemang, kunskap och samarbete kan uppnå inom andelsspel. Med en imponerande vinsthistorik och en stark online-närvaro har de blivit en viktig del av Svenska Spel och ATG-spelgemenskapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, är Torpa Tips och Trav ett lag att hålla ögonen på och möjligen att följa på deras spännande resa mot ännu fler vinstkuponger och spännande spelstunder.

ibet-news.com använder cookies.
Ok!